WORLDWIDE SHIPMENT

Save sea life

Niets lekkerder dan afkoelen in zee tijdens een warme zomer en¬†wow wat leven er toch prachtige dieren. ūüź† Maar wist je ook dat de oceanen meer dan 50% van onze zuurstofvoorziening verzorgen? En dat miljarden mensen afhankelijk zijn van het voedsel en inkomen uit de oceanen?

Maar onze oceanen worden ernstig bedreigd door o.a. klimaatverandering, vervuiling en overbevissing. Hierdoor is het hele natuurlijk ecosysteem verstoord. De bedreiging wordt elke dag urgenter. Als we niet de nalatenschap voor onze kinderen willen verwoesten, dan moeten we vandaag nog in actie komen. 

Mies schildert dieren om zoveel mogelijk mensen te laten zien hoe mooi de natuur is. Maar ze vond dat dat niet genoeg was. Als we die mooie natuur willen behouden, alle dieren die er leven en in het bijzonder de oceanen willen beschermen, dan moeten we ook echt iets doen.

Save sea life - shop nu de oceaan collectie

In haar zoektocht naar een goed doel waar ze een deel van de opbrengst aan kon doneren, kwam ze erachter dat geen enkele organisatie een holistische en transparante benadering had voor dit complexe probleem. Tot ze kennis maakte met Kinder. 

Kinder bundelt de beste, meest effectieve goede doelen in 1 "United Action", in ons geval de oceanen beschermen. Zij hebben een unieke screening methode dat organisaties evalueert op ontelbaar veel criteria. Als je een Mies to Go product koopt uit de Oceaan Collectie, kun je er zeker van zijn dat dit doel op de meest effectieve wijze wordt gesteund.

In onze United Action zitten organisaties die het probleem met de oceanen vanuit verschillende hoeken benaderen: de plastic soup opruimen, marine conservatie projecten. duurzaam vissen en er zullen telkens nieuwe organisaties bij komen die door de screening heen komen. 

Wij doneren 20% van de opbrengst van de Oceaan Collectie aan ons Save sea life doel via Kinder. Meer weten over de united action en de organisaties die we steunen? Kijk op onze Kinder pagina! 

 

Kinder logo

 

Mies to Go oceaan collectie schilderen

Mies to Go Rated 5 / 5 based on 58 reviews. | Review Me